FeetCare4You

Marianne Dignouts

Sport-, Oncologisch-, Medisch- & Kinder Pedicure.

 

Cursus Medisch Manicure

Cursus MEDISCH MANICURE door Marianne Dignouts

 

Bij FeetCare4You wordt u, als medisch pedicure, op een professionele manier in 3 lesdagen opgeleid tot medisch manicure. 
Nagelverzorging is één van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorging. Er kan van alles mis zijn of gaan bij handnagels.

Nagels kunnen veel zeggen over de totale gezondheid.
Zo kunnen problemen aan de lever, longen en het hart zichtbaar worden in je nagels.  


U verdiept zich in aangeboren en verworven nagelaandoeningen. U leert deze op een verantwoorde manier, binnen de competenties en richtlijnen van je vak, te behandelen en de cliënt hierbij te begeleiden. Dit zodat u aangepaste zorg kunt bieden daar waar een basis manicure behandeling niet meer voldoende is.  Tijdens deze cursus zullen praktijk- en theorielessen elkaar afwisselen.

 Gezonde nagels zijn de ‘finishing touch’ van persoonlijke verzorging. Met deze cursus werkt u daarom aan een kansrijke toekomst!

U gaat naar huis met een zeer uitgebreide syllabus en een certificaat. Voor deze cursus dient u de cursus Manicure met Boost (van FC4Y) gevolgd te hebben. Bent u in het bezit van een gelijkwaardig certificaat? Informeer dan eerst even of dit aan de eisen voldoet om deze cursus te mogen volgen. 

De cursus is verdeeld over drie lesdagen duurt van 1000 uur tot 1700 uur. Mogelijk wordt het voor u een tweedaagse cursus als u de cursus Manicure met Boost al gevolgd hebt. De prijs is hieraan aangepast.

Indien  u al in het bezit bent van een manicure diploma graag vooraf contact met ons opnemen. Zo niet dan dient u deze eerst te volgen:
Meer info hierover vindt u via onderstaande link:

https://www.feetcare4you.nl/workshops1/cursus-manicure

Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk.