FeetCare4You

Marianne Dignouts

Sport-, Oncologisch-, Medisch- & Kinder Pedicure.

 

Cursus Mycose

Cursus Mycose door Marianne Dignouts FeetCare4You

Wil jij een echte BOOST krijgen in je praktijk? Eén op de vier mensen heeft een mycosenagel!

Leer dan hoe je in je praktijk mycosenagels kunt oplossen zonder dat het de cliënt en jezelf veel geld kost en jij meer omzet krijgt . Wil jij meer rendement halen uit je werk?

Wat doe je met een pseudomonas nagel en hoe herken je deze? Wil je weten hoe je hierbij medical taping gebruikt?

Volg dan de cursus. Je leert niet alleen meer over de mycosenagels (oorzaak, aanpak , reparatie en het vervolgtraject in je praktijk), maar ook over de mycose op de huid en het leren plaatsen van color gel op de teennagels.
De vraag naar professionele voetverzorging neemt steeds meer toe. De cliënt verwacht niet alleen dat het probleem (mycosenagels) wordt opgelost, maar ook een optische en cosmetische oplossing met topresultaat. 
De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, waarin je zelf alle technieken gaat toepassen op deze dag. Of het nu gaat om een mycosebehandeling, of soak off color gel het resultaat is altijd prima en een succes waardoor je omzet zal toenemen.

Na het volgen van deze cursus kun je aansluiten op een besloten forum, zodat je altijd up to date blijft over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast kun je via deze pagina educatie gericht op de mycose blijven ontvangen en je vragen stellen waar je eventueel , tijdens de behandelingen, tegenaan loopt.
Deze cursus is bedoeld voor de pedicure die meer met mycosenagels wil doen en zich wil onderscheiden. De resultaten bieden het stukje extra dat de hedendaagse cliënt van een vakvrouw verwacht.

Je gaat naar huis met een prachtige syllabus en 2 certificaten.

Accreditatiepunten: 6
Domein: Voetzorg
De cursus begint om 10 uur en zal eindigen om 17 uur

Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk.