FeetCare4You

Marianne Dignouts

Sport-, Oncologisch-, Medisch- & Kinder Pedicure.

 

Kwaliteitsbewust handelen behouden

Kwaliteitsbewust handelen & blijven

Deze boeiende cursus bevat activiteiten die bijdragen aan het verhogen en het behouden van kwaliteitsbewust handelen in uw vak als (medisch) pedicure. Dit alles binnen de kaders en normen van de brancheorganisatie.

1jpg

Het accent tijdens deze dag ligt met name op:

  • Hoe breng je jouw kwaliteitszorg  goed in beeld?
  • Wat kunnen jouw verbeterpunten hierin zijn?
  • Hoe kun je dit functioneel en doelgericht aan pakken?

Je maakt kennis met de processen die je hierbij kunt hanteren, zodat je hier een duidelijk en goed overzicht over kunt creƫren.

We gaan echter niet alleen in op jouw handelen als pedicure gericht op kwaliteitsverbetering, maar ook op een punt wat we zeker niet uit het oog mogen verliezen: Hoe behoud je een frisse kijk op jouw kwaliteit.

2png

Een visualisatie naar jezelf en als ondernemer speelt hierbij een belangrijke rol. In de huidige maatschappij lijkt het erop dat stress, met als mogelijk gevolg een burn-out, volksziekte nr. 1 dreigt te worden. Ons kabinet heeft niet voor niets afgelopen mei 2019 hier een debat over gehouden. Daarom zullen we ook ingaan op het herkennen, maar zeker ook op de mogelijkheden, waardoor je stress binnen je vakgebied kunt voorkomen. Want alleen dan kun je kwaliteit blijven borgen!

3jpg

De cursus begint om 1000 uur en duurt tot 1700 uur.

Accreditatiepunten: 6
Domein: Kwaliteit