FeetCare4You

Marianne Dignouts

Sport-, Oncologisch-, Medisch- & Kinder Pedicure.

 

We Pink Your Day

De Weerter verwendag voor vrouwen met kanker
(en voor hen die daarvoor behandeld zijn) 

Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, partner, familie en baan.
“Gewoon doorgaan” is een veel gehoord motto. 

Daarom organiseert FeetCare4You zaterdag 21 september
deze bijzondere GRATIS wellnessdag in Weert

Men kan zichzelf, vrouw, vriendin, buurvrouw opgeven voor deze verwendag

Programma Activiteiten waar je je voor op moet geven: 

Ochtend: 

Schoonheidsspecialiste VOL

Stadswandeling en high tea VOL

Camouflage en oedeemtherapie / massage VOL


Middag

Voetwellness VOL

Handverzorging / massage

Schilderen VOL

Een korte uitleg over deze activiteiten staat hieronder vermeld.

Voor elke gast is er voor of na de activiteit tijd voor een kop koffie / thee en een stukje Weerter vlaai in de huiskamer.


De workshops en stadswandeling met high tea zullen ongeveer twee uur duren. Alle overige verwenmomenten duren drie kwartier.

Tussendoor kan men in de ochtend een bezoekje brengen bij Hairstylebyjudith in het atelier. Ook zal een van de fotografen u in de gelegenheid stellen voor het laten maken van een portertfoto.


Locatie: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert

 

Wij organiseren deze bijzondere GRATIS wellnessdag op zaterdag 21 september 2019 in het Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1 te Weert.

Men kan zichzelf, vrouw, vriendin of buurvrouw opgeven voor deze verwendag. U kunt een keuze maken uit een creatieve workshop met een zelfgemaakt kunstwerk om mee naar huis te nemen, genieten van een wellness behandeling met diverse tips, een wandeling met een gezellige high tea.

prev next
 

Activiteiten


 • Camouflagemake-up en oedeemtherapie door Jannie Sanders 
  VOL

Onze praktijk voor Huid en Oedeemtherapie Roumen, Pol & Sanders is gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en / of beschadigde huid.  

Wij zijn als praktijk gevestigd in het SJG te Weert en in het gezondheidscentrum Bredeweg te Roermond. Onze specialisatie binnen de praktijk is het behandelen van lymfoedeem en littekens door middel van verschillende behandeltechnieken.

Graag bieden wij op deze speciale dag deze mogelijkheden:

   • Zelfmanagement bij oedeem en littekens( o.a massage, compressie etc.)

   • Camouflage bij littekens in het gelaat!

   • Massage

 
 • Schoonheidsspecialiste Ine Aspers (ochtend) VOL

Ine heeft zich als naast haar beroep als schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in ontspanningsmassage bij kanker. Ze is daarnaast als vrijwilliger werkzaam in het Toon Hermans Huis waar ze deze passie met een warm hart kan overbrengen via haar handen.

U kunt bij haar genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling.

 • Workshop: Schilderen door Beppie de Waal, Inka Studio (middag)  VOL

Dit jaar gaan we een schilderij maken met een onbesproken verbluffend eindresultaat. Als basis pakken we een silhouet van jou gezicht (een bestaand silhouet is ook voor handen) en gaan met verf gieten / slepen / blazen of vegen !!! Mede door de jou zelf gekozen kleuren is het een bijzonder plekje bij jou thuis aan de muur waardig en kun je nog lang nagenieten van jouw eigen creatieve kracht ! Laat je even meevoeren in een moment van rust en leiden door door jouw gevoel op dat moment.

 

 • Handverzorging door FeetCare4You (middag)

Er wordt gestart met een manicurebehandeling en wordt vervolgd met een Handmassage en pakking.

Tijdens deze behandelingen worden biologische / natuurlijke producten gebruikt. Deze werken bevorderend en ontspannend. De voornaamste werking hiervan is het reguleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen en het verbeteren van de structuur bij de huid en nagels.

 • Voetwellness door FeetCare4You (middag) VOL

Marianne, van oorsprong oncologisch verpleegkundige en medisch oncologisch voetverzorger, is gespecialiseerd in oncologische hand- en voetbehandelingen. Tijdens deze behandelingen gebruikt ze biologische / natuurlijke producten. Deze werken bevorderend en ontspannend. De voornaamste werking hiervan is het reguleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen en het verbeteren van de structuur bij de huid en nagels. Wondjes genezen hierdoor sneller. Door het gebruik van echte Dode Zeezout wordt er via de poriën van de huid een hoge concentratie van mineralen( 40 ) en vitamines (5) opgenomen in het lichaam. We bevorderen hiermee een betere werking van de stofwisseling en geven een beschermlaagje over de huid dat 24 uur blijft zitten.

De wellnessbehandeling wordt afgesloten met een oncologische voetmassage. Tijdens deze voetmassage op level1 past Marianne acupressuur toe om neuropathische pijnen te verzachten. We nodigen u van harte uit voor deze wellnessbehandeling en hebben als missie dat we door onze zachte aanrakingen resulteren in een totale balans van lichaam en geest. Het zal uw stress verminderen en resulteren in een rustig en relaxed gevoel. Dit is een massagetechniek die uw lichamelijke conditie zal verbeteren en meer energie zal geven......

FC4Y kunt u vinden op de Koolmeeshof 7 te Weert. Tel.: 0495-531422 www.feetcare4you.nl

 
 
 • Wandeling door stadsgidsen & High tea (ochtend) VOL

Stichting Stadsgidsen Weert Regio Weert organiseren een divers aantal aan stadswandelingen. De thema’s van deze stadswandelingen lopen uiteen van natuur en groen tot architectuur. Van culinair tot aan fotowandelingen. We laten ons verrassen welke stadswandeling van ongeveer een uur stadsgids Jan Leenders voor ons heeft uitgestippeld.


Aansluitend is er voor de deelnemers aan deze wandeling een high tea waar men onder het genot van een kopje thee en enkele hartige en zoete lekkernijen kan nagenieten en bijkomen van de stadswandeling.

OPGEVEN:

Opgeven voor deze activiteiten kan vanaf 1 augustus tot 7 september. Voor elke activiteit is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. Voor elke activiteit geldt: vol is vol

U kunt twee voorkeuren opgeven voor een activiteit waar u aan deel wilt nemen.

Als bij een activiteit “VOL” vermeld staat, kan uw inschrijving hiervoor niet meer gehonoreerd worden. Uiterlijk 14 september hoort u waarvoor u definitief bent ingedeeld.

Schrijf deze dag vast in uw agenda.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op

Via mail: mariannedignouts@gmail.com

Telefoon: 0495-531422