FeetCare4You

Marianne Dignouts

Sport, Medisch Pedicure & Oncologische Voetzorg Verlener

 

We Pink Your Day

De Weerter verwendag voor vrouwen met kanker
(en voor hen die daarvoor behandeld zijn) 

Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, partner, familie en baan.
“Gewoon doorgaan” is een veel gehoord motto. 

Daarom organiseert FeetCare4You VRIJDAG 25 MEI deze bijzondere GRATIS wellnessdag in Weert
Men kan zichzelf, vrouw, vriendin, buurvrouw opgeven voor deze verwendag

Programma Activiteiten waar je je voor op moet geven:

Hele dag:
Manicure Wellness (VOL)                                                          
Camouflagemake-up, oedeemtherapie en/of massage (VOL)            
Massage (VOL)                                                                                 

Ochtend:                                                                             

Schoonheidsspecialiste  (VOL)                                                  
Ketting van speksteen  (VOL)

Middag:
Voetwellness (VOL)                                                     

De steen als metafoor voor jezelf

Stadswandeling en high tea 

Voor elke gast is er voor of na de activiteit tijd voor een kop koffie / thee en een stukje Weerter vlaai in de huiskamer.

De workshops en stadswandeling met high tea zullen ongeveer twee uur duren. De Manicure Wellness is een half uur. Alle overige verwenmomenten duren drie kwartier. 

Er kan daarnaast gebruik gemaakt worden van de handspa  (FC4Y) en is er een fotograaf aanwezig voor een mooie foto. ’s Middags is de kapper  (Hoofdzaak) aanwezig voor advies, maar natuurlijk ook om uw haar te stylen .

Locatie: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert

 

Wij organiseren deze bijzondere GRATIS wellnessdag op vrijdag 25 mei 2018 in het Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1 te Weert.

Men kan zichzelf, vrouw, vriendin of buurvrouw opgeven voor deze verwendag. U kunt een keuze maken uit een creatieve workshop met een zelfgemaakt kunstwerk om mee naar huis te nemen, genieten van een wellness behandeling met diverse tips, een wandeling met een gezellige high tea.

prev next

  •  Manicure Wellness door FeetCare4You (hele dag) (VOL)

Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van vochtregulerende pakking. Deze wordt met behulp van een oncologische massage ingebracht. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met een voedende en herstellende nagelriemolie. Bij FeetCare4You is iedereen opgeleid tot medisch handzorgspecialiste.

Dit betekent dat er op het gebied van de oncologie een verantwoorde zorg gegeven wordt.
Handen, voeten en nagels kunnen door de diverse oncologische behandelingen veel problemen oplopen. Deze zijn allemaal te verklaren. Sommige zijn blijvend van aard en weer andere tijdelijk. Wij kunnen u, naast onze gespecialiseerde handbehandelingen hierin, adviseren, uitleg en thuisadvies geven. Omdat we weten hoe groot dit probleem kan zijn, bieden we u geheel vrijblijvend een oncologische manicuur behandeling aan tijdens We Pink Your Day.
U krijgt van ons een pakking, een handmassage en een nagelverzorging gericht op de oncologische bijwerkingen.

Ons motto is: Wat je op je huid gebruikt moet je ook kunnen eten! Dat betekent dat we alleen maar met pure natuurlijke & biologische producten werken. Dat betekent voor u dat door deze behandeling niet alleen een relaxed gevoel ervaren wordt, maar ook dat deze medisch onderbouwde behandeling een gezonde boost zal geven. Onze producten bevatten diverse mineralen en vitamines die onontbeerlijk zijn.
Laat u verassen, maar vooral verwennen, tijdens deze behandeling . Wij zullen er alles aan doen om u volop te laten genieten van deze behandeling. Wij verheugen ons erop u te mogen ontmoeten op deze mooie verwendag “de Weerter WPYD”.
FC4Y kunt u vinden op de Koolmeeshof 7 te Weert. Tel.: 0495-531422 www.feetcare4you.nl 


  • ·Camouflagemake-up, oedeemtherapie en/of massage door Jannie Sanders (hele dag) (VOL)

Onze praktijk voor Huid en Oedeemtherapie Roumen, Pol & Sanders is gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en / of beschadigde huid. Wij zijn als praktijk gevestigd in het SJG te Weert en in het gezondheidscentrum Bredeweg te Roermond. Onze specialisatie binnen de praktijk is het behandelen van lymfoedeem en littekens door middel van verschillende behandeltechnieken. 

Graag bieden wij op deze speciale dag de volgende mogelijkheden:

- Zelfmanagement bij oedeem en littekens( o.a massage, compressie etc.)

- Camouflage bij littekens in het gelaat 

- Huidverzorging na chemotherapie

- Informatie over beharing bij hormoontherapie

- Massage van rug, handen en /of voeten


Massage door Ine Aspers (hele dag) (VOL)

Ine heeft zich als naast haar beroep als schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in ontspanningsmassage bij kanker. Ze is daarnaast als vrijwilliger werkzaam in het Toon Hermans Huis waar ze deze passie met een warm hart kan overbrengen via haar handen. De massage wordt als prettig en ontspannen ervaren en helpt symptomen te verminderen zoals angst, depressie, stress, isolatie, slapeloosheid en eenzaamheid. De massages kunnen zorgdragen voor een moment van rust en ontspanning.


  • Schoonheidsspecialiste Botanical Beauty specialist door Mariëlle Rademakers (ochtend) (VOL)

Een relax gezichtsbehandeling. Dit is een behandeling die bestaat uit een ontspannende gezichtsmassage en een verfrissend masker met Botanical Beauty producten.

  

  • Workshop: Een bijzondere speciale ketting door Beppie de Waal, Inka Studio (ochtend) (VOL)

Maak je eigen ketting van speksteen.....

Door bepaalde antwoorden op vragen, in een bijzondere ontspannen sfeer, krijg jij inspiratie en ga je een ketting maken die geheel gebaseerd is op het gevoel van dat moment. Samen maken we een ontwerp en werken dit dan uit. Je zult versteld staan van je eigen creatieve vaardigheden. Het belooft een geweldige herinnering te worden die je nog lang aan deze morgen zal herinneren en zal telkens opnieuw een glimlach toveren op je gezicht !!

 

  • ·Voetwellness door FeetCare4You (middag) (VOL)

Marianne, van oorsprong oncologisch verpleegkundige en medisch oncologisch voetverzorger, is gespecialiseerd in oncologische hand- en voetbehandelingen. Tijdens deze behandelingen gebruikt ze biologische / natuurlijke producten. Deze werken bevorderend en ontspannend.

De voornaamste werking hiervan is het reguleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen en het verbeteren van de structuur bij de huid en nagels. Wondjes genezen hierdoor sneller.

Door het gebruik van echte Dode Zeezout wordt er via de poriën van de huid een hoge concentratie van mineralen( 40 ) en vitamines (5) opgenomen in het lichaam. We bevorderen hiermee een betere werking van de stofwisseling en geven een beschermlaagje over de huid dat 24 uur blijft zitten. De wellnessbehandeling wordt afgesloten met een oncologische voetmassage. Tijdens deze voetmassage op level1 past Marianne acupressuur toe om neuropathische pijnen te verzachten. We nodigen u van harte uit voor deze wellnessbehandeling en hebben als missie dat we door onze zachte aanrakingen resulteren in een totale balans van lichaam en geest. Het zal uw stress verminderen en resulteren in een rustig en relaxed gevoel. Dit is een massagetechniek die uw lichamelijke conditie zal verbeteren en meer energie zal geven...... FC4Y kunt u vinden op de Koolmeeshof 7 te Weert. Tel.: 0495-531422 www.feetcare4you.nl 


  • Workshop: “De steen als metafoor voor jezelf” Conny Bijlmakers ,Praktijk Doen (middag)
Ontdek de kracht van de metafoor. Ervaar dat je in beelden soms meer kan zeggen dan woorden. Deze workshop is vooral bedoeld om
op een creatieve manier even stil te staan bij jezelf. We zijn ons namelijk niet altijd bewust van eerdere ervaringen die je als mens kracht en houvast kunnen bieden in het verder leven. Binnen deze workshop ga je voor jezelf in stilte terugblikken op kernmomenten in je leven die je gevormd hebben als mens en die je gemaakt hebben tot wie je bent. De wegen ernaar toe kort onderzoeken en dit vertalen in vormen en structuren. Je ordent en geeft vervolgens vorm aan jou persoonlijke steen die symbool staat voor jou structuren, lijnen en groeven. Met als doel “ jou” in alle schoonheid op een voetstuk te plaatsen. Als beeldend therapeut ben ik gespecialiseerd in het bieden van begeleiding en behandeling bij verlies van gezondheid en het hervinden van balans.

 

  • ·Wandeling door stadsgidsen & High tea (middag)
Stichting Stadsgidsen Weert Regio Weert organiseren een divers aantal stadswandelingen. De thema’s van deze stadswandelingen lopen uiteen van natuur en groen tot architectuur. Van culinair tot aan fotowandelingen. We laten ons verrassen welke stadswandeling van ongeveer een uur stadsgids Jan Leenders voor ons heeft uitgestippeld.  

Aansluitend is er voor de deelnemers aan deze wandeling een high tea waar men onder het genot van een kopje thee en enkele hartige en zoete lekkernijen kan nagenieten en bijkomen van de stadswandeling.

OPGEVEN:

Opgeven voor deze activiteiten kan vanaf 1 april t/m 13 mei. Voor elke activiteit is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. Voor elke activiteit geldt: vol is vol

U kunt twee voorkeuren opgeven voor een activiteit waar u aan deel wilt nemen.

Als bij een activiteit “VOL” vermeld staat, kan uw inschrijving hiervoor niet meer gehonoreerd worden. Uiterlijk 18 mei hoort u waarvoor u definitief bent ingedeeld.

Schrijf deze dag vast in uw agenda. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op

Via mail: mariannedignouts@gmail.com

Telefoon: 0495-531422